Kombi prevozi
Za selitev pokličite 031 822 927
  

Kombi prevozi

Kadar potrebujete večje kombi vozilo s kesonom, katerega dimenzije presegajo večino obstoječih kombijev, vam lahko omogočimo prevoze ali dostavo stvari po celi Sloveniji in širše. Po potrebi pa lahko pomagajo tudi izkušeni selitveni delavci. Cena je enaka tudi ob nedeljah in praznikih.

 Kombi_prevozi.jpg 

 

 

Cilj kombi prevozov je zagotoviti optimalno in hitro rešitev vseh vaših potreb po kakovostni, fleksibilni in predvsem hitri storitvi prenosa in prevoza raznovrstnega blaga. Skozi vrsto let prizadevnega in odgovornega dela smo zgradili nesporen in trden ugled kvalitetnega izvajalca selitvenih storitev. Pokazali smo zanesljivost, prilagodljivost in dostopnost v vseh ozirih. Vedno si prizadevamo za sprostitev stresa, ki je pri selitvi praviloma prisoten. Kaj nas loči od konkurence? Mi poslušamo.  Prevoz ni samo brezglavo trpanje tovornega prostora, ki je veliko večji od povprečnih kombijev. S seboj imamo vedno orodje in različno zaščitno opremo: pene, raznovrstne folije, deke in podobno. Da o vozičkih, valjčkih, gurtnah, niti ne izgubljamo časa. Z vašimi stvarmi ravnamo kot bi bile naše in prepričani ste lahko, da so v dobrih rokah. V več kot 14 letni dobi našega obstajanja praktično nismo imeli poškodb., oziroma te izredno redke. Jaz osebno poskrbim, da naročnik ne pristane v zmedi, stresu ali frustracijah.

Kombi prevoz pohištva pa ni zgolj rent a kombi in nekaj prijateljev. Je odgovorno opravilo, ki ga je treba skrbno in temeljito opraviti. Razstavljanje in sestavljanje pohištvene opreme velja prepustiti nekomu, ki je tega vajen in bo to opravil na hiter in pravilen način. Pri nas izposojamo in prodajamo tudi močne kartonske škatle primerne za selitev.

Kaj je pomembno pri načrtovanju selitve si lahko preberete na  Dopust_za_selitev.

Vsekakor pa primerjajte tudi cene. Lokalne ponudbe niso nujno cenejše. Mi delamo po vsej državi. Zadovoljili smo že različno zahtevne stranke.