Kombi prevozi
Za selitev pokličite 031 822 927
  

Kombi prevozi

Kadar potrebujete večje kombi vozilo s kesonom, katerega dimenzije presegajo večino obstoječih kombijev, vam lahko omogočimo prevoze ali dostavo stvari po celi Sloveniji in širše. Po potrebi pa lahko pomagajo tudi izkušeni selitveni delavci. Cena je enaka tudi ob nedeljah in praznikih.

 Kombi_prevozi.jpg 

 

 

Pomembno je, da pravočasno rezervirate ustrezno tovorno vozilo za prevoz blaga oziroma pohištva. V tovornem vozilu je vedno na voljo zaščitna oprema (pene, mehurčasta in raztegljiva folija, odeje in podobno). Pri roki pa so tudi razni vozički, gurtne in podobni nujni pripomočki. 

Kombi prevoz pohištva pa ni zgolj rent a kombi in nekaj prijateljev. Je odgovorno opravilo, ki ga je treba skrbno in temeljito opraviti. Razstavljanje in sestavljanje pohištvene opreme velja prepustiti nekomu, ki je tega vajen in bo to opravil na hiter in pravilen način. Pri nas izposojamo in prodajamo tudi močne kartonske škatle primerne za selitev.

Kaj je pomembno pri načrtovanju selitve si lahko preberete na  Dopust_za_selitev.

Vsekakor pa primerjajte tudi cene. Lokalne ponudbe niso nujno cenejše. Mi delamo po vsej državi. Zadovoljili smo že različno zahtevne stranke.